Przegląd kierunków studiów
wyszukiwarki kierunków:
licencjackie I stopnia »
inżynierskie I stopnia »
magisterskie jednolite »
magisterskie II stopnia »
doktoranckie III stopnia » podyplomowe »

Uczelnie

państwo
miasto
grupa kierunków 
język 
poziom studiów
status uczelni  
Prezentacja uczelni
Korçë, Albania

Universiteti "Fan S. Noli" Korçë

Typ uczelni: uniwersytety
Status: publiczne

I stopnia licencjackie
Studia
Administrim Biznesi në MarketingStudia w języku albańskim
Administrim Biznesi në TurizëmStudia w języku albańskim
Administrim dhe Politika SocialeStudia w języku albańskim
AgrobiznesStudia w języku albańskim
AgroushqimStudia w języku albańskim
Biologji - KimiStudia w języku albańskim
Cikël i ulët dhe AnglishtStudia w języku albańskim
Ciklin e UlëtStudia w języku albańskim
Ciklin ParashkollorStudia w języku albańskim
Filozofi SociologjiStudia w języku albańskim
Financë-KontabilitetStudia w języku albańskim
Gjuhé AnglezeStudia w języku albańskim
Gjuhë-LetërsiStudia w języku albańskim
Histori-GjeografiStudia w języku albańskim
Infermier - mamiStudia w języku albańskim
Infermier i përgjithshëmStudia w języku albańskim
MarketingStudia w języku albańskim
Matematiké - FizikéStudia w języku albańskim
Matematike - InformatikeStudia w języku albańskim
MenaxhimStudia w języku albańskim
Menaxhim ne BiznesiStudia w języku albańskim
Mësuesi e Arsimit Fillor Klasa I-VIStudia w języku albańskim
Mësuesi për Arsimin ParashkollorStudia w języku albańskim
Mjekësi e Bimëve dhe HortikulturëStudia w języku albańskim
Shqipe & FrëngeStudia w języku albańskim
Teknologji e Prodhimit BimorStudia w języku albańskim
Teknologji InformacioniStudia w języku albańskim
TurizëmStudia w języku albańskim

II stopnia magisterskie
Studia
ADMINISTRIM BIZNESIStudia w języku albańskim
Administrim Biznesi në Turizëm dhe MikpritjeStudia w języku albańskim
Arsimin fillor (Klasa 1-6)Studia w języku albańskim
Filozofi SocialeStudia w języku albańskim
Financë-KontabilitetStudia w języku albańskim
Gjuhé AnglezeStudia w języku albańskim
Gjuhë-LetërsiStudia w języku albańskim
Histori-GjeografiStudia w języku albańskim
Infermier i përgjithshëmStudia w języku albańskim
MarketingStudia w języku albańskim
Mësimdhënie per mësuesit e Biologji KimisëStudia w języku albańskim
Mësimdhënie për Mësuesit e Shkollave ProfesionaleStudia w języku albańskim
Mësuesi për arsimin e mesëm e shkenca sociale me profil minor edukim demokratik dhe komunitarStudia w języku albańskim
Mësuesi për Ciklin e UlëtStudia w języku albańskim
Teknologji InformacioniStudia w języku albańskim
TurizëmStudia w języku albańskim
Zhvillim i Integruar RuralStudia w języku albańskim

Studia doktoranckiewięcej »
Studime Doktoraturë Studia w języku albańskim
Universiteti ndodhet në pjesën verilindore të qytetit, në Shëtitoren " Rilindasit ". Sot mjediset e universitetit përfshijnë katër ndërtesa ku zhvillon veprimtarinë trupi mësimor dhe administrata. Aty ndodhen dy konviktet e studenteve, fusha e sportit dhe gjithë mjediset e tjera ndihmëse për ta. Universiteti ka dhe departamentin e Infermierisë, që ndodhet pranë zonës spitalore të qytetit. Mësimi në Universitet zhvillohet në gjuhën shqipe. Aty mësohen disa gjuhë të huaja, si anglishtja, frëngjishtja, italishtja dhe gjermanishtja.
Strona www uczelni: www.unkorce.edu.al/

Mapa


Aktualizacje proszę przesyłać na 


INFORMACJE, OGŁOSZENIA

Studia w Polsce


Nauka języka za granicą
przeglad_nauka_jezyka_zagranica.gif
 
Polityka Prywatności