Kraków, Polska

Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie

Typ uczelni: rolnicze
Status: publiczne

I stopnia licencjackie
Studia
sta­cjo­nar­ne
nie­sta­cjo­nar­ne
Biologia stosowana
Ekonomia
Ekonomika agrobinzesu
Finanse i rachunkowość
Ochrona bioróżnorodności
Zarządzanie
Zarządzanie w agrobiznesie

I stopnia inżynierskie
Studia
sta­cjo­nar­ne
nie­sta­cjo­nar­ne
AgricultureStudia w języku angielskim
Food Processing, Safety and QualityStudia w języku angielskim
Agrobiologia
Architektura krajobrazu
Biogospodarka
Bezpieczeństwo biosanitarne
Bioinżynieria produkcji pierwotnej
Ekonomika zrównoważonego rozwoju
Bioinformatyka i analiza danych
Analiza danych
Bioinformatyka
Bioinżynieria zwierząt
Biotechnologia
Biotechnologia stosowana
Browarnictwo i słodownictwo
Budownictwo
Dietetyka
Doradztwo i administracja rolnicza
Etologia i psychologia zwierząt
Gastronomia i catering dietetyczny
Geodezja i kartografia
Geoinformatyka
Gospodarka przestrzenna
Inżynieria i gospodarka wodna
Inżynieria mechatroniczna
Mechatronika w systemach produkcyjnych
Systemy komputerowe w mechatronice
Inżynieria środowiska
Inżynieria wodna i sanitarna
Leśnictwo
Ochrona środowiska
Biotechnologia środowiska
Monitoring środowiska i zagrożenia ekosystemów
Odnawialne źródła energii i gospodarka odpadami
Gospodarka odpadami
Odnawialne źródła energii
Ogrodnictwo
Rolnictwo
Agrobiologia
Agroekonomia
Doradztwo agrotechniczne
Sztuka ogrodowa
Technologia roślin leczniczych i prozdrowotnych
Technologia żywności i żywienie człowieka
Biotechnologia żywności
Jakość i bezpieczeństwo żywności
Technologia żywności
Żywienie człowieka
Transport i logistyka
Systemy informatyczne w logistyce
Transport specjalistyczny i spedycja
Zarządzanie i inżynieria produkcji
Inżynieria systemów produkcyjnych
Organizacja systemów produkcyjnych
Zootechnika
Hodowla i użytkowanie koni
Hodowla zwierząt
Hodowla zwierząt towarzyszących i egzotycznych
Menadżer produkcji zwierzęcej
Prewencja weterynaryjna i ochrona zdrowia zwierząt

Magisterskie jednolite
Studia
sta­cjo­nar­ne
nie­sta­cjo­nar­ne
Weterynaria

II stopnia magisterskie
Studia
sta­cjo­nar­ne
nie­sta­cjo­nar­ne
AgricultureStudia w języku angielskim
Environmental and Plant BiotechnologyStudia w języku angielskim
Environmental ProtectionStudia w języku angielskim
Food EngineeringStudia w języku angielskim
Food Technology and Human Nutrition - Speciality: Food TechnologyStudia w języku angielskim
Interdisciplinary Bioeconomy StudiesStudia w języku angielskim
International Master Double Degree Program in Business EconomicsStudia w języku angielskim
International Master of Horticultural ScienceStudia w języku angielskim
Renewable Energy Sources and Waste ManagementStudia w języku angielskim
Architektura krajobrazu
Biogospodarka
Bioinżynieria zwierząt
Biologia stosowana
Biotechnologia
Dietetyka
Ekonomia
Etologia i psychologia zwierząt
Geodezja i kartografia
Gospodarka przestrzenna
Geoinformacja
Rozwój regionalny w wycena nieruchomości
Inżynieria i gospodarka wodna
Inżynieria środowiska
Leśnictwo
Biotechnologia i genetyka w leśnictwie
Geoinformatyka w leśnictwie
Leśnictwo na terenach zurbanizowanych
Ochrona ekosystemów leśnych
Zarządzanie zasobami leśnymi
Ochrona środowiska
Monitoring ekologiczny środowiska
Zagrożenia i ochrona ekosystemów
Odnawialne źródła energii i gospodarka odpadami
Ogrodnictwo
Agroekologia i ochrona roślin
Bioinżynieria
Rośliny ozdobne
Rośliny warzywne
Sadownictwo i uprawa winorośli
Rolnictwo
Agrobiologia
Agroekonomia
Doradztwo agrotechniczne
Rolnictwo ekologiczne
Sztuka ogrodowa
Technologia roślin leczniczych i prozdrowotnych
Technologia żywności i żywienie człowieka
Transport i logistyka
Winogrodnictwo i enologia
Zarządzanie i inżynieria produkcji
Zootechnika

Szkoła doktorska (dyscypliny)więcej »
Ekonomia i finanse
Inżynieria lądowa, geodezja i transport
Inżynieria mechaniczna
Inżynieria środowiska, górnictwo i energetyka
Nauki biologiczne
Nauki leśne
Rolnictwo i ogrodnictwo
Technologia żywności i żywienia
Weterynaria
Zootechnika i rybactwo

MBAwięcej »
MBA „Zarządzanie bankiem spółdzielczym”

Studia podyplomowewięcej »
Bezpieczeństwo suplementów diety oraz żywności wzbogaconej i specjalnego przeznaczenia
Biomonitoring procesu biologicznego oczyszczania ścieków i odpadów komunalnych
Charakterystyka energetyczna budynków
Dyplomowany enolog - Technologia Winiarska i Miodosytnicza
Dyplomowany piwowar - technologia browarnicza z elementami techniki
Edukacja Przyrodniczo-Leśna
Florystyka
Gospodarka łowiecka i ochrona zwierzyny
Integrowana produkcja rolnicza
Integrowana produkcja roślinna (edycja dla doradców rolniczych)
Inżynieryjne zagospodarowanie lasu
Ochrona przyrody im. Profesora Stefana Myczkowskiego
Odnawialne źródła energii w gospodarce niskoemisyjnej
Opiekun zwierząt w ogrodach zoologicznych
Praktyczne aspekty przetwarzania danych pozyskanych z wykorzystaniem bezzałogowych statków powietrznych (BSP)
Pszczelarstwo
Rolnictwo - edycja dla doradców rolniczych
Rolnictwo dla absolwentów kierunków nierolniczych
Rolnictwo ekologiczne, produkty tradycyjne i regionalne – produkcja i certyfikacja
Rolnictwo precyzyjne
Rozwój obszarów wiejskich – aspekty gospodarowania przestrzenią i nieruchomościami oraz geodezyjnego urządzania terenów rolnych i leśnych
Rzemieślniczy wyrób żywności tradycyjnej i nowoczesnej
Siedliskoznawstwo
Uprawa i wykorzystanie roślin zielarskich i alternatywnych
Użytkowanie lasu i transport leśny
Zastosowanie współczesnych metod hydrologii w inżynierii i gospodarce wodnej
Żywienie Człowieka i Dietetyka
Żywienie Człowieka i Dietetyka (studia kwalifikacyjne dla nauczycieli)

Uniwersytet III Wiekuwięcej »
Uniwersytet Trzeciego Wieku

Uniwersytet Dziecięcywięcej »
Uniwersytet dla Młodzieży

Biuro Karierwięcej »
Biuro Karier i Kształcenia Praktycznego

Organizacje studenckiewięcej »
AZS
Koło Naukowe Architektury Krajobrazu
Koło Naukowe Biotechnologów "Helisa"
Koło Naukowe Ekonomistów
Koło Naukowe Geodetów
Koło Naukowe Gospodarki Przestrzennej "Locus"
Koło Naukowe Inżynierii i Gospodarki Wodnej "Meander"
Koło Naukowe Inżynierii Produkcji i Energetyki
Koło Naukowe Inżynierii Środowiska
Koło Naukowe Leśników
Koło Naukowe Medyków Weterynaryjnych
Koło Naukowe Ogrodników
Koło Naukowe Rolników
Koło Naukowe Technologów Żywności
Koło Naukowe Zootechników i Bioinżynierów Zwierząt
Międzywydziałowe Koło Naukowe Cytogenetyków
Międzywydziałowe Koło Naukowe Studentów UR
Samorząd Studencki

Wydziały, jednostkiwięcej »
Uniwersyteckie Centrum Medycyny Weterynaryjnej
Wydział Biotechnologii i Ogrodnictwa
Wydział Hodowli i Biologii Zwierząt
Wydział Inżynierii Produkcji i Energetyki
Wydział Inżynierii Środowiska i Geodezji
Wydział Leśny
Wydział Rolniczo-Ekonomiczny
Wydział Technologii Żywności

Mapa

« powrót - Uczelnie
Polityka Prywatności